Termeni

și condiții


1. Informații despre website și utilizarea acestuia?

1.1. Website-ul www.love-messages.ro este deținut de Fundația Sensiblu, cu sediul în Str. Ciobanului, nr. 133, Mogoșoaia, Jud.Ilfov, Cod poștal 077135, România (denumit în continuare „Website-ul”).

1.2. Utilizarea Website-ului este supusă reglementărilor legale aplicabile și Termenilor și Condițiilor de utilizare. Vă rugăm să citiți acest document cu atenție. Dacă nu sunteți de acord cu oricare prevedere a prezentului document, vă rugăm să nu continuați navigarea și să nu mai utilizați website-ul. În cazul în care veți continua navigarea pe Website, vom considera că ați citit, înțeles și acceptat prevederile Termenilor și Condițiilor de utilizare.

1.3. Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări în orice moment Website-ului și Termenilor și Condițiilor de utilizare prin actualizarea documentelor pe website, fără nicio altă notificare. Asigurați-vă că recitiți Termenii și Condițiile de utilizare în mod regulat, deoarece, dacă accesați sau utilizați Website-ul, se va considera că ați fost de acord cu termenii și Condițiile de utilizare în versiunea publicată pe Website la momentul vizitei dumneavoastră.

1.4. Fundația Sensiblu vă garantează acces limitat pe Website și nu vă conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral Website-ul, de a reproduce parțial sau integral Website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata Website-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Fundației Sensiblu fără acordul prealabil scris al acesteia. Totuși, puteți descărca sau copia materialele specifice oferite în acest scop și marcate ca atare.

1.5. Dreptul de a crea o legatură web – link – către Website este limitat, neexclusiv și revocabil și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Fundația Sensiblu sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

1.6. Nu este permisă abuzarea Website-ului prin introducerea cu bună știință de viruși sau alte materiale dăunătoare din punct de vedere tehnologic.

1.7. Website-ul nu va fi întotdeauna disponibil și poate avea anumite erori. Serviciul este furnizat pe principiul „așa cum este” și „așa cum este disponibil” și în măsura permisa de lege, fără garantari, condiții sau garanții de orice fel.

2. Proprietatea Intelectuală

2.1. Întregul conținut al Website-ului www.love-messages.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date sunt proprietatea Fundației Sensiblu și sunt protejate de legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul Fundației Sensiblu se pedepseste conform legislației în vigoare. Se permite folosirea Website-ului www.love-messages.ro numai în limitele menționate în prezentul document.

2.2. Puteți folosi conținutul Website-ului doar pentru folosința dumneavoastră personală, iar acțiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea Fundației Sensiblu:
– îndepărtarea însemnelor care identifică dreptul de autor al Fundației Sensiblu asupra conținutului;
– modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea în orice mod sau formă, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră;
– reproducerea sau stocarea conținutului, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației, dacă scopul acestei activități este unul comercial.

2.3. Este interzisă orice utilizare a conținutului Website-ului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare.

3. Suspendarea accesului

Fundația Sensiblu poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dvs. la conținutul Website-ului www.love-messages.ro sau la o parte a acestui conținut.

4. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte website-uri, erori de funcționare

4.1. Fundația Sensiblu nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe Website indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale Website-ului, setări sau actualizări ale scripturilor programate. Fundația Sensiblu nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea Website-ului.

4.2. Anumite părți ale conținutului publicat pe Website pot să fie furnizate de partenerii Fundației Sensiblu. De asemenea, în interiorul conținutului Website-ului pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane. Fundația Sensiblu nu este responsabilă în niciun fel asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent că acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Fundația Sensiblu nu este responsabilă de conținutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul Website-ului www.love-messages.ro.

4.3. Utilizați aceste website-uri ale terțelor părți pe propriul risc. Toți termenii și condițiile și politicile website-urilor terțelor părți pe care le accesați vi se vor aplica în timp ce navigați pe aceste website-uri și vă recomandăm să verificați acei termeni și condiții.

5. Legea aplicabilă

Orice litigiu care are ca obiect conținutul Website-ului va fi soluționat de către instanțele judecătorești competente și va fi guvernat de legea română.